Η ΕΤΑΙΡΙΑ

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΡΟΗ

Αντλίες, Μετρητές ροής και Ταινίες Θέρμανσης ήταν το αντικείμενο που η ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΡΟΗ ξεκίνησε το 1989 την πορεία της.

Η Υδρομεταφορά προϊόντων, κυρίως στην Βιομηχανία Τροφίμων, ήρθε αργότερα και δικαίωσε όλους εκείνους που χρόνια πριν πίστευαν στην αξία της ειδικής άντλησης.

Η αποκλειστική συνεργασία της με τους γνωστότερους παγκοσμίως Οίκους Lutz, Maso, Murzan, Inoxmim, Amarc, Holroyd , Eltherm, Impiantinox, Schwarzer, TudertechnicaNuove EnergieZorbit, της δίνει την δυνατότητα να πραγματοποιεί κάθε εφαρμογή στον χώρο της βιομηχανίας. Προσφέρει τεχνολογία αιχμής, ασφάλεια, έλεγχο και after sales service υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες  της, που είναι από τους μεγαλύτερους στην ελληνική αγορά.

Η ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΡΟΗ συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία, με πολλές προοπτικές ανάπτυξης και διεύρυνσης στην Ελλάδα και την Κύπρο, με σκοπό την υψηλή ποιότητα και την συνέπεια στην υπηρεσία του πελάτη. Ο τομέας υποστήριξης λειτουργεί άψογα με ειδικευμένο προσωπικό, σύμφωνα με τα πρότυπα που ορίζει ο κάθε Οίκος που αντιπροσωπεύει (ATEX κτλ).   

Κορυφαία ποιότητα, άριστη υποστήριξη μετά την πώληση. Είναι ίσως, η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που κατέχει πιστοποιητικό "ATEX CERTIFICATE SPECIALIST" για την επισκευή αντιεκρηκτικών συστημάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στην Ελλάδα, όπως και σε όλο τον κόσμο κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις προϊόντων, σε χαμηλότερο κόστος.

Πιστεύουμε λοιπόν ότι ο καλύτερος τρόπος αντίδρασης σε τέτοια φαινόμενα είναι η ενημέρωση των πελατών μας. Αγορά μηχανημάτων λοιπόν λόγω ποιότητας και αξιοπιστίας που συνεπάγεται το όνομα ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΡΟΗ

Εκτός από την τιμή αγοράς υπάρχουν τα:
► Κόστος συντήρησης
► Κόστος ηλεκτρικής ενέργειας
► Κόστος απώλειας παραγωγής (λόγω βλάβης).

Ο πελάτης θα πρέπει να σταθμίζει μαζί με την τιμή αγοράς τόσο την αξιοπιστία & ποιότητα του μηχανήματος, όσο και την πραγματική τεχνική υποστήριξη που διαθέτει ο προμηθευτής. Δυστυχώς όμως, αυτά δεν «ποιοτικοποιούνται» ώστε να μπορέσουν να αντισταθμίσουν την γοητεία της απλής σύγκρισης που προσφέρει η τιμή. Είναι σίγουρο όμως, ότι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά μηχανήματος και προμηθευτή, μοιάζουν με μέτρα ασφάλειας και πρόληψης.
Βλέπει κανείς την αξία τους όταν τα παραμελήσει.

 
 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

LOGO 250 60

Μύλων 50, Αθήνα 104 41
Tηλέφωνα: 210 51 53 415 - 210 51 32 636 
Fax: 210 51 53 443 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…